Eva Julius Lněničková

Smaltované šperky

Smalty.cz

Výrobou smaltovaných šperků se Eva J.-L. zabývá zhruba od roku 1998. Využívá technologii smaltování na měděný plech. Své výtvory vystavuje v galeriích po celé republice.

EVA JULIUS LNĚNIČKOVÁ - SMALTOVANÉ ŠPERKY - UMĚLECKÝ SMALT

 

Vítejte na internetových stránkách Evy Julius Lněničkové, české výtvarnice, zabývající se výrobou smaltovaných šperků. Najdete zde něco málo o Evě, stručné informace o používané technologii a katalog s ukázkami jejích výtvorů. Pokud máte zájem se na něco zeptat, objednat si některý ze šperků z katalogu, nebo si nechat vyrobit nějaký smalt na zakázku, neváhejte se ozvat e-mailem nebo navštivte náš E-OBCHOD.

NĚCO MÁLO O AUTORCE

Pro ty, které to zajímá je zde něco málo o Evě JL. 
Narodila se v roce 1979. Studovala na integrované střední škole propagační výtvarník a dále pak na  uměleckých řemeslech v Podkovářské. V období střední školy plném zvratů a vzrušení namalovala svá první plátna. Po malířských experimentech se vrhla do výroby keramiky. Tu pak také vyučovala v  atelieru Sedmikráska a  KD Průhon. Přibližně od roku 1998 se Eva zaměřuje za výrobu smaltovaných šperků. Své smaltované šperky také prodává na Karlově Mostě, v galeriích po České republice a jiných obchodech a příležitostně na trzích uměleckých řemesel. 

Více v Galerii nebo v e-shopu

Zeptejte se nás

Ptejte se na co chcete, ráda odpovím na Vaše otázky.